radioshow van dick stoppels

de uitzendingen

van zowel Songs & Stories als de andere door mij gemaakte of gepresenteerde programma’s vind je op “Uitzending gemist”.

Meer songs & Stories

Met ingang van dinsdag 6 april krijgt Songs & Stories een uur extra zendtijd. Van 18.00 – 20.00 uur mag ik de bekende Songs uit de (pop)muziek draaien maar vooral de vergeten juweeltjes en de verborgen pareltjes. Daarbij vertel ik achtergrond verhalen en persoonlijke Stories van de luisteraars. Zoals ik het afgelopen halfjaar ook al heb gedaan.

Het extra uurtje biedt ruimte voor meer Songs & Stories. Ieder week een ander thema blijft overeind en ook de vaste items zoals ‘Toes’, ‘Gaspedaal’ en ‘Waar Was Ik Toen’ houden hun plaats in het programma.

Maar het biedt naast ruimte voor meer muziek ook de mogelijkheid voor andere dingen die ik altijd al wilde doen maar waar geen tijd voor was. Ik wil gasten gaan uitnodigen in de studio die vertellen over hun muzikale voorkeur onder het motto ‘Over smaak valt te twisten’. Maar daarvoor zullen de Corona maatregelen eerst meer ruimte moeten geven, we ontvangen nu nog geen gasten in de studio. Ook 1 of 2 nieuwe items spoken al een tijdje rond in mijn hoofd waar ik nog vorm aan ga geven. Kortom, het oude blijft en wordt aangevuld met nieuwe ideeën maar vooral meer muziek. Want daar gaat het tenslotte om.

PRIJSVRAAG Harten

Bij het thema “Hearts” (op 9 februari 2021) was een prijsvraag bedacht. Je moest de titels en uitvoerenden raden van de vooruitblik jingle. Wie de meeste aantallen goed had kreeg een leuke prijs. Alice en Sander de Boom hadden als enigen alle antwoorden goed. De prijs werd beschikbaar gesteld door Bloemenhuis Krijgsheld uit Uithuizen

 

PRIJSVRAAG boeken

Voor de uitzending van 2 maart mochten de luisteraars raden waar de uitzending van 9 maart over ging. Ik liet wel de jingle horen maar gaf geen uitleg daarbij. Het thema en een song die daar bij past moesten ze insturen. Uit de gelukkigen heb ik de naam van Ite Bos getrokken die het boekje ‘CryptoPicto’, geschreven door Hans Schiffers (één van mijn favoriete DJ’s). Hij was reuze blij met zijn prijs, de eerste keer dat hij bij een radiospelletje had gewonnen. Gefeliciteerd Ite!