Voorlichtingsavond AVG

Voorlichtingsbijeenkomst AVG 13 maart 2018

Zoals afgesproken kun je hier de presentatie en diverse documenten, die tijdens de lezing zijn behandeld, bekijken en eventueel downloaden.

De presentatie

 Het register

In dit bestand (Verwerkingsregister AVG incl. toelichting) kun je aangeven wat je met de gegevens doet, hoe ze zijn opgeslagen, hoelang je ze bewaart etc. Op het tweede werkblad vind je nog de officiële (wettelijke) teksten.

Op het register zelf vind je bij sommige cellen kleine rode driehoekjes. Als je je muisaanwijzer daarboven houdt dan verschijnt er een uitleg/advies.

We zijn nog bezig…

We zijn nog bezig met het maken van een infosheet met daarin aanvullende informatie. Zodra dat klaar is vindt u het ook hier.

 

 

Vragen en behoefte aan hulp/nadere uitleg?

Mocht er nog behoefte zijn aan nadere uitleg of indien je heel specifieke vragen hebt dan kunnen we je daarin van dienst zijn. Stuur een mailtje naar info@dixtoppels.nl met daarin je vraag/verzoek. Ik bundel de verzoeken/vragen en ga in overleg met Arjen om te kijken hoe we dat gaan aanpakken.

Enquête

Mag ik je vragen om onderstaande enquête in te vullen? We willen graag weten welke waardering je aan deze avond geeft. En of je interesse hebt om meer van dergelijke avonden (over diverse onderwerpen, je kunt met voorstellen komen) bij te wonen. Het kost je hooguit twee minuten van je tijd maar verschaft ons veel inzicht. Bedankt alvast.