WEBSITE

Ik ontwerp en maak nieuwe websites. Heb je al een website? Dan gaan we er samen naar kijken en we overleggen wat er gebeuren moet om er een attractieve en actuele site van te maken. Het belangrijkste wat ik van je wil weten is wat je er mee wilt bereiken. Als we dat duidelijk voor ogen hebben dan kom ik met voorstellen en ideeën. Jouw wensen ga ik omzetten in een goed werkende site.

GRAFISCH VORMGEVEN

Ondanks dat we steeds meer digitaal gaan blijft papier vaak nog onmisbaar. Ieder bedrijf heeft briefpapier en enveloppen nodig. Visitekaartjes, folders, flyers, kaarten, posters, advertenties, spandoeken, autobelettering…. Vele manieren om je klanten te bereiken. Ik kan ze ontwerpen en de produktie regelen. Via de lokale drukker of bij een internetdrukker. Vaak kun je voor weinig geld al een professionele indruk achterlaten bij de (potentiële) klant. En de eerste indruk kun je maar 1 keer maken.

FOTOGRAFIE

Mijn beste aankoop van de afgelopen jaren is wel mijn (spiegelreflex)camera. Fotograferen doe ik al vanaf mijn jeugd. Met dit toestel heb ik mogelijkheden om de foto’s te maken die ik wil maken. En ik kan er ook mee filmen. Kijk op mijn portfolio pagina voor de resultaten. In mijn bedrijf gebruik ik het om je website, folder of advertentie een persoonlijke draai mee te geven. Foto’s maken van jouw onderneming en werkzaamheden. Daar passen geen standaard foto’s bij.

SOCIAL MEDIA

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn. Privé gebruiken veel mensen het. Maar ook voor zakelijk gebruik kan het zeer geschikt zijn. Zie het als een stuk gereedschap om klanten te laten weten wat je doet. Een account aanmaken is zó gebeurt. Maar net als bij een website moet je het onderhouden en bijhouden. Dat kost tijd. Laat mij je helpen en adviseren over social media.

ZAKELIJK

KvK Groningen: 68181574
BTW nr: NL001508721B32

CONTACT

DIXTOPPELS.NL
06-1285 2331
mail: info@dixtoppels.nl