Digitaal ontzorgen

Zichtbaarheid. Dat is voor menig ondernemer belangrijk. Zichtbaarheid op papier maar zeker ook digitaal. Wie niet via internet te vinden is wordt al bijna niet meer serieus genomen. Veel ondernemers en middenstanders hebben dat goed in de gaten. Het hebben van een website is één ding, de site onderhouden en actueel houden is een ander ding. Dat geldt ook voor Social Media. Een Facebook account is gauw aangemaakt, maar dan? Hoe krijg je veel ‘likes’ op je pagina en wat heb je je bezoekers te vertellen? Daar wil ik je bij helpen, ik kan je bedrijf Digitaal ontzorgen.

Want de klusser wil het liefst klussen, de bakker moet iedere dag weer vers brood bakken. En dat moeten ze ook doen, want dat kunnen ze goed. Dixtoppels.nl wil je helpen door te ontzorgen. Dat je website inhoudelijk en qua vormgeving weer helemaal up to date is. Dat hij veilig is. Dat klanten kunnen zien wat je doet en gedaan hebt. En dat ze dat aan anderen vertellen.

Bel of mail me. Samen om tafel, een kop koffie of thee erbij. Kost je alleen wat tijd. “Komt Goud”.

Posters, flyers en advertenties.

Grafische vormgeving. Dat doe ik ook. Voor sport-, muziek-, en culturele evenementen. Ieder ontwerp ontstaat door goed te luisteren en de ideeën die aan de hand daarvan ontstaan. Proberen een originele invalshoek te zoeken wat resulteert in een opvallende poster. 

BEKIJK THE BIG PICTURE

Dick heeft voor de Open dag van onze afdeling diverse mooie materialen zoals de uitnodiging, het programmaboekje, posters en gadgets ontworpen. De samenwerking verliep heel prettig en vlot.
Karin Slotman

coördinator AHON, afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde, UMCG

Communicatie en PR bij uw evenement

Ook stichtingen of verenigingen, die aandacht voor hun evenement of activiteit nodig hebben, kan ik helpen. Flyers, posters, folders, entreekaarten en aandacht op de juiste social media kanalen. Graag schuif ik in een vroeg stadium aan om te wijzen op de vele en vaak ook goedkope mogelijkheden om een professionele uitstraling te creëren.

Overzichtelijk site op alle apparaten

De tijd dat we websites alleen bekeken op een computer liggen ver achter ons. Heden ten dag gebruiken we laptops, tablets en smartphones om onze informatie op te halen. En ieder apparaat heeft zijn eigen bediening en (on)mogelijkheden. Met een responsive website is je site klaar voor al deze beeldschermen.  

Zichtbaar op papier

Ondanks de enorme invloed van Social Media op de relatie tussen ondernemer en klant mogen we toch niet de ‘ouderwetse’ papieren advertenties en folders vergeten. Mijn jarenlange ervaring in de grafische wereld heeft er aan bijgedragen dat ik de (on)mogelijkheden van drukwerk goed ken. Diezelfde ervaring gebruik ik in het maken van opvallend en duidelijk drukwerk.

ZAKELIJK

KvK Groningen: 68181574
BTW nr: NL001508721B32

CONTACT

DIXTOPPELS.NL
06-1285 2331
mail: info@dixtoppels.nl