WERK

OVERLEG

LUISTEREN

De eerste stap is elkaar ontmoeten. Your place or mine. We drinken samen een kop thee of koffie (of iets anders) en gaan in gesprek. Ik wil van je weten wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Daardoor krijg ik een goed beeld van jou en je bedrijf (stichting, vereniging). Ik wil er achter komen wat voor ideeën jezelf hebt, waar je door geïnspireerd wordt. Want als ik iets voor je ga maken, dan moet het ook ‘jij’ uitstralen.

ONTWERPEN

bedenken hoe iets, dat gemaakt moet worden, eruit zal zien“. Dat is de volgende stap in het proces. Met de verhalen, aantekeningen en andere zaken die we besproken hebben ga ik aan de slag. Dat gaat resulteren in een eerste ontwerp. Daarin zie je de kleuren, de lettertypen, enkele (voorbeeld) afbeeldingen en eventueel een logo. Dat laat ik je zien en gaan we bespreken.

VORMGEVEN & CREËREN

iets een bepaalde vorm geven“, “(iets nieuws) maken; doen ontstaan“. Na het ontwerpen komt het vormgeven. In deze stap ga ik het door jou goedgekeurde ontwerp aan de hand van jouw opmerkingen en mijn kennis verder uitwerken. Als het een (WordPress) website wordt ga ik dit systeem installeren en ‘vullen’. Bij een folder, flyer of advertentie ga ik met de opmaak beginnen. Hierbij hebben we ook regelmatig contact en hou ik je op de hoogte van de voortgang.

ONDERHOUD & SERVICE

Een website maken is één ding, een website up-to-date houden is wat anders. Achter de schermen moet de site up-to-date gehouden worden. WordPress is een systeem wat voortdurend vernieuwd wordt. Regelmatig komen er updates die extra functionaliteiten toevoegen en een betere bescherming bieden. Het basissysteem wordt uitgebreid met zgn. plugins. Dit zijn kleine stukje software die extra zaken mogelijk maken (een slider, een foto-galerij, een contact-formulier etc). Ook deze moeten regelmatig geupdate worden. Maar ook inhoudelijk moet er regelmatig iets nieuws aan toegevoegd worden. Want als er niet regelmatig nieuwe informatie op uw site te vinden is dan komt de bezoeker niet meer terug.

ZAKELIJK

KvK Groningen: 68181574
BTW nr: NL001508721B32

CONTACT

DIXTOPPELS.NL
06-1285 2331
mail: info@dixtoppels.nl